Historie

Kadiks Automatisering BV is samen met Kadiks Installatiebedrijf BV ontstaan uit een in 1950 gevestigd buurtwinkeltje aan de Dorpsstraat te Moerkapelle. Destijds werden in de winkel voornamelijk elektrische apparaten verkocht en voerde men op bescheiden schaal installatiewerk uit. Al snel nam de vraag naar grotere en meer complexe elektrische, water, gas, en sanitaire installaties toe. Ook kwam er meer vraag naar besturingssystemen.

Om op deze toenemende vraag te kunnen inspelen heeft ons multidisciplinaire bedrijf in 1991 een pand in het bedrijvenpark van Moerkapelle betrokken. In 1998 is Kadiks Automatisering BV opgericht als zelfstandig bedrijf ten behoeve van het realiseren van besturings-/automatiseringssystemen in de watersector.

Wij prijzen ons gelukkig met het feit dat we een gestage groei ervaren in onze werkzaamheden. Daarom hebben wij, inmiddels als zelfstandig bedrijf opererend, in september 2009 een nieuw pand op het industrieterrein Gouwepark betrokken. Meer ruimte en een moderne inrichting van kantoor en werkplaats maken het ons mogelijk nog beter en sneller op de wensen van onze klanten te kunnen inspelen.